Stili butaforik i Riselda Sejdisë, njësoj në skena dhe evente

Koreografja dhe pedagogia e Universitetit të Arteve, Riselda Sejdija ishte e pranishme e veshur në këtë mënyrë në inagurimin e “The Plaza Tirana”. Mund të flasim me rezerva sa i takon pantallonave, të cilat nuk e tregojnë në maksimumin e saj, duke ditur që njihet për format e bukura.