Stil në kohën e Koronavirusit, ja disa nga maskat më “in” të momentit

Koronavirusi është përhapur kudo nëpër botë. Të gjithë njerëzit e frikësuar menjëherë kanë marrë masat e nevojshme të cilat janë dorezat dhe maskat. Edhe në këtë periudhë të vështirë e bukura nuk lihet dot anash. Të shumtë kanë qenë ata që i kanë kushtuar një rëndësi të madhe maskave. Shumë brande të njohura të botës kanë dizejnuar modele të ndryshme për njerëzit të cilët ndjekin trendet dhe kanë realizuar maskat më kreative.

Më poshtë do të gjeni disa nga modelet më “in” të momentit.

6A24B94C-D47F-42A0-B6DB-D7701DA41AA4
9B7C4040-D82C-4814-9A35-BFCC30500400

5878807F-0D42-40BE-A8E9-A14CB274262F

026E9C2C-9159-47B6-B850-05BF5BFD9871

6B3BF60E-3968-4F3B-93DE-95C5E3CB95C3
D2CA411D-7C2A-482B-8317-BE53FB4994B2