Sonila Meço & Adi Krasta shfaqen të përqafuar, ç’po kurdisin bashkë?

Sonila-Meco-2

Dy ish-kolegët e “Agon Channel” Sonila Meço dhe Adi Krasta janë shfaqur të përqafuar në një foto të fundit. Dihet që dy figurat e konsoliduara të ekranit ruajnë miqësi të fortë familjare me njëri-tjetrin edhe pas mbylljes së televizionit. Ndërkohë komentuesit kanë ngritur dyshimet se pse Sonila e postoi pikërisht në këtë moment këtë foto, pra mos ndoshta janë duke kurdisur diçka për ndonjë projekt të ri? Përgjigjen presim të na e japin vetë ata.