SKANDALI NË ITALI: “Nuk qahet për një drogaxhi! Në botë vdesin pafund çdo ditë. Maradona nuk ishte shembull”

Në episodin e fundit të programit radiofonik ‘La zanzara’ (Radio 24), kryer nga polemiku Giuseppe Cruciani me gazetarin dhe moderatorin Davide Parenzo, Cruciani ia atribuoi “kolegut” Parenzo frazën “Ju nuk mund të qani një të varur nga kokaina” në lidhje me futbollistin e zhdukur, i cili mohoi ta ketë thënë, duke bërë polemika.

Në programin Cruciani i thotë Parenzos: “Ju më thatë më parë, shumë qartë, jashtë transmetimit: pse të ngazëllehesh kaq shumë për vdekjen e një personi të vetëm, gjashtëqind, shtatëqind, tetëqind njerëz vdesin në ditë. Për 1 mbahet edhe zi kombëtare.

E dini që Argjentina kishte tre ditë zie kombëtare – më thatë – ai ishte një i varur nga kokaina. Nuk mund të qash një drogaxhi. Parenzo u përgjigj “Unë kurrë nuk e thashë atë”, Cruciani këmbënguli: “Më thatë se ai ishte gjithashtu dikush që shkatërroi jetën, ai nuk ishte një shembull, ju thatë kështu”.