Sjellje jonormale në qeli, hetuesit dyshojnë se fëmijët e Pëllumb Metës përdorin drogë

Grupi hetues ka zgjeruar hetimet për vrasjen e Pëllumb Metës që tronditi Shqipërin pak ditë më parë.

Sipas burimeve te Syri Tv, mësohet se ditën e sotme oficeri i policisë gjyqësore ( OPGj ) ka administruar analizat e gjakut ndaj tre fëmijëve që tani janë në paraburgimin e Durrësit.

Sipas informacioneve mësohet se ekspertët dhe grupi hetues dyshojnë që tre femijët mund të jenë përdorues të lëndëve narkotike për shkak të sjelljeve të tyre në burg gjatë gjithë këtyre ditëve në burg.

Ora News