Si të mos jetë i njëjti njeri, Linda Halimi nuk njihet më as në fytyrë

Linda-Halimi-2

“Si të mos jetë i njëjti njëri. A kishit mundur ta bënit një transformimin marramendës si ky i Linda Halimit?”, ishte pyetja që faqja e “Prive”, ngre për këngëtaren që jeton aktualisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në postimin në fjalë ka bashkëngjitur foton e saj kur ka qenë mbipeshë, dhe foton e fundit që postoi, ku duket shumë e transformuar në fytyrë. Këngëtarja e cila ka arritur perfeksionin në pamjen e saj, është e martuar me reperin Big D.