Si ka qenë Dhurata Dora në fillimet e karrierës së saj?

Dhurata Dora është një nga këngëtaret më të pëlqyera shqiptare. Përveç këngëve të kthyera në hite, Dhurata ka qenë shpesh në qendër të vëmendjes për shkak të ndryshimeve të saj në ‘look’.

Kalimi i viteve ka ndikuar që ajo të ndryshojë në pamje. Faqja “Vipat e Bllokut” në Instagram ka publikuar një foto të këngëtares në fillimet e karrierës.

Kujtojmë se tashmë Dhurata është një nga këngëtaret mê të ndjekura dhe shumë shpejt do të sjellë projektin e saj të ri.