Si do jetë moti në korrik? Sinoptikanët flasin për anomali: Temperaturat mbi mesataret shumëvjeçare

Muaj i thate dhe i nxehte do te jete muaji ne te cilin do te hyjne per pak dite. Meteoalb parashikon se temperaturat e ajrit do te jene mbi mesataret shumevjecare.

Muaj i thate dhe i nxehte do te jete muaji ne te cilin do te hyjne per pak dite. Meteoalb parashikon se temperaturat e ajrit do te jene mbi mesataret shumevjecare.

Ja parashikimi 

Moti-2

Muaji korrik, parashikohet i thate dhe i nxehte. Temperaturat e ajrit do te jene mbi mesataret shumevjecare, me e ndjeshme kjo anomali paraqitet ne ultesiren perendimore.

Ndersa: Reshjet do te jene nen normen mujore perjashtuar ekstremin verior dhe zonat Lindore ku reshjet do te jene disi me te pranishme.