Shtyhet për vitin tjetër Euro 2020

Pritet vetëm zyrtarizimi edhe pse gjithçka duket vendosur. Kampionti Europian shtyhet për në verën e vitit të ardhshëm. Konfirmimi për zërat që qarkullonin prej ditësh vjen nga Federata Norvegjeze e Futbollit, e cila i ka paraprirë zyrtarizimit që do të vijë nga qeveria europiane e futbollit, duke bërë një njoftim.

Prej mëngjesit të sotëm, UEFA ka nisur një sërë video-konferencash me Federatat anëtare, ligat dhe sindikatat e futbollistëve për të vendosur në lidhje me të ardhmën e futbollit europian.