Shtëpia e Ermal Fejzullahut duket si qendër tregtare, do të habiteni!

Këngëtari i njohur nga Kosova Ermal Fejzullahu, është një nga zërat më të pëlqyer. Me fitimet nga muzika ai ja ka dalë të ketë një jetë luksoze, duke filluar nga shtëpia e tij. Nëna e tij Nera, ka postuar foto imazhe brenda banesës gjigante të këngëtarit, që më shumë se sa shtëpi duket si qendër tregtare. Duket që ai ka shpenzuar milionat për të jetuar në rehati të plotë me bashkëshorten Ariana dhe fëmijët e tyre.