Shota Baraliu: Ja meshkujt e bukur që kanë nevojë për përdhunim

Çfarë ke erotike ti si vajzë, që femrat e tjera të showbizz-it nuk e kanë?
Unë edhe frymën kur e marr e bëj në mënyrë erotike, pasi ashtu jam krijuar.(Qesh) S’di ç’të them në fakt, mua s’më duket vetja shumë erotike, por njerëzit më thonë që jam.
Dehesh lehtë dhe me çfarë të pëlqen të kalosh në ekstazë?
Alkooli s’më deh asnjëherë. Mua me deh dashuria, dhe kur jam e dashuruar kaloj në super ekstazë.
Me cilin artist do të dëshiroje të kaloje një natë të nxehtë vere?
Artistët shqiptarë s’janë ndonjë sexy simbol, por jashtë vendit ka plot djem të bukur që kanë nevojë për përdhunim.
E konsideron veten dominante ndaj seksit mashkull, apo je lehtësisht e dominueshme?
Dominante sigurisht, bletë punëtore. Por dhe mashkullin punëtor pa diskutim e dua.