Shake për Studio 2054 Dua Lipa

Me siguri duhet të jeni informuar për koncertinmultidimensional, virtual Dua Lipës, livestreaming nga Studio 2054, 27 Nëntor, orën21:30 platformën LIVENow!? Vështirë se mund mos ju ketë mbërritur një lajm i tillë po bën xhiron e portaleve dhe rrjeteve sociale, anembanë botës. Informacioni nuk ka munguar share-t edhe kanalet e komunikimit Vodafone Albania, po u krijon mundësinë gjithë fansave Dua Lipës marrinbiletat për ta shijuar këtë eksperiencë unike, simundësinë e vetme për kënduar e kërcyer me pop starin, këto kohë pandemie ku konceret virtuale pokthehen si gjithçka tjetër “new normality”.

Gjithsesi, nëse ende s’keni parë e lexuar, po juapërcjellim këtu, mes këtyre pak rreshtave mënyrën se simund ta bëni tuajën këtë biletë shume thjeshtënëpërmjet My Vodafone app ose Juth App. Si klientëVodafone ti ke mundësi marrësh biletën tënde duke ndjekur këto hapa:

  • Bëj Shake në My Vodafone dhe zgjidh paketën“Studio 2054”
  • ose aktivizo kuponin “Studio 2054” per 200 Vcoinsnga Vodafone More, dhe për Juth-istat  nëpërmjetaktivizimit të paketës GigaCube.  
  • Menjëherë do merrni promo code me SMS dhe me këtë promo code regjistroheni www.live-now.com dhe merrni biletën për ndjekurkoncertin virtual live Dua Lipa, me 27 Nëntor, ora 21:30 platformën www.live-now.com.

Duhet dini se numri i biletave është i kufizuar, ndajmos humb asnjë sekondë! Kush është i pari, përfiton ipari këtë koncert elektrizues, siç është dhe vetë DuaLipa, sa herë shfaqet skenë, edhe kështu distance me fansat e saj.