‘Sekreti im pse dukem kaq mirë në moshën 47-vjeçare?! Martohu me një burrë më të ri’

Prezantuesja e njohur amerikane, Emma Willis, mendon se mund ta ketë zbuluar sekretin për t’u dukur (dhe ndjerë) gjithnjë e re, edhe pse është në menopauzë.

Përgjigja?

Martohu me dikë shtatë vjet më të ri. 🙂

Në fund të fundit, kjo është ajo që Emma, ??47 – e cila gjatë viteve ka prezantuar shfaqje televizive nga Big Brother, The Circle te The Voice – bëri kur u lidh me Matt Willis 15 vjet më parë.

“Njerëzit thjesht mendojnë se jam në një moshë me Matt, që është 40 vjeç, dhe unë them: “Po! Aq jam!’ qesh Ema.

“Është një loj për mendjen, kjo është e sigurt.”

Emma ka folur për dokumentarin, që flet për jetën e saj profesionale dhe sentimentale, ku rrëfen mbështetjen që ka dhënë ndaj Matt, pasi ai prej shumë kohësh ka patur varësi nga lëndët narkotike.

Emma pranon, se me 50-at në horizont, ajo duhet të përqafojë një mënyrë jetese me mirëmbajtje ndaj vetes më të mirë.

“Tani po përpiqem të kujdesem për veten time, sepse Matt është me të vërtetë i shëndetshëm dhe dëshiron që ne të ngjitemi në male kur të jemi 80 vjeç. Shumë presion apo jo?!”