Sara Kapo: Pasi më tradhëtonin, të dashurit vinin e qanin poshtë pallatit

Sara nuk ka preferuar që marrëdhëniet e saj ti bëjë publike, por gjithmonë ka qenë e hapur kur është folur për to, shkruan Blitz.al.
Ajo është pyetur nga gazetarja nëse është tradhëtuar apo tradhëton dhe ka rrëfyer se i kanë ndodhur të dyja, por kur ka tradhëtuar është ndjerë keq, gjë e cila e ka detyruar të shkojë t’ja thotë partnerit të saj. “Kam tradhëtuar dhe jam ndjerë shumë keq madje kam shkuar i kam thënë më fal, e di që nuk është e lehtë të falësh një tradhëti por që herën e parë që e kam bërë nuk e kam bërë më se e kam më të rëndësishme të kem ndërgjejgjien time të pastër sesa një qejf të momentit”.
Më tej ajo ka treguar edhe që është tradhëtuar e ironizon faktin si luten djemtë pasi gabojnë.
“Më kanë tradhëtuar, nuk është e bukur por kthehen më pas. Më fal më fal vijnë të qajnë poshtë pallatit e kështu gjërash”.- ka thënë Sara plot humor./Blitz.al/
Sara nuk ka preferuar që marrëdhëniet e saj ti bëjë publike, por gjithmonë ka qenë e hapur kur është folur për to.
Ajo është pyetur nga gazetarja nëse është tradhëtuar apo tradhëton dhe ka rrëfyer se i kanë ndodhur të dyja, por kur ka tradhëtuar është ndjerë keq, gjë e cila e ka detyruar të shkojë t’ja thotë partnerit të saj.
“Kam tradhëtuar dhe jam ndjerë shumë keq madje kam shkuar i kam thënë më fal, e di që nuk është e lehtë të falësh një tradhëti por që herën e parë që e kam bërë nuk e kam bërë më se e kam më të rëndësishme të kem ndërgjejgjien time të pastër sesa një qejf të momentit”.
Më tej ajo ka treguar edhe që është tradhëtuar e ironizon faktin si luten djemtë pasi gabojnë.
“Më kanë tradhëtuar, nuk është e bukur por kthehen më pas. Më fal më fal vijnë të qajnë poshtë pallatit e kështu gjërash”, ka thënë Sara plot humor.