Sam Smith kërkon të bëhet “mami”, por i mungon diçka e rëndësishme në jetën e tij

Sam Smith ka shprehur dëshirën e tij për t’u bërë me fëmijë, i cili më parë duhet të gjejë një partner në jetën e tij për ta realizuar këtë dëshirë.

Këngëtari Sam Smith gjatë një interviste ka shprehur dëshirën e tij për t’u bërë me fëmijë. 28-vjeçari është shprehur se brenda moshës 35-vjeçare do të krijojë një familje dhe t’i shikojë fëmijët e tij duke u rritur. Mirëpo, si fillim ai duhet të gjejë një partner për ta realizuar këtë dëshirë që ai ka, por mesa duket ai e paska të vështirë ta gjejë pasi prej kohësh është në kërkim të partnerit të tij.

“Unë dua fëmijë. Dua të kem fëmijë. Dua të jem me fëmijët dhe dua t’i shohë duke u rritur dhe të jem me ta çdo ditë. Dua të bëhem mami. Në një moment do e realizoj këtë gjë, por kam shumë gjëra për të rregulluar tek vetja. Kam ende ambicie“- është shprehur Sam.

(s.s)/dosja.al