Saikebon & Yatekomo Noodles “trendy” i shijes që ka rrëmbyer edhe VIP-at!

E keni marrë vesh se cili është “trendy” i momentit për t’u ushqyer, shpejtë dhe me shije?!
Saikebon & Yatekomo Noodles, zgjedhje e parë e të gjithëvë, personazhe publike apo profesionistëve që kalojnë orë të gjata në punë. Makarona orientale me shije pule, perime, salce curry apo klasike janë komode për t’u përgatitur pasi mjafton vetëm ujë i nxehte, dhe 3 minuta nga koha juaj.
Sot po ju propozojmë 2 shijet më të fundit që ka sjellë Saikebon & Yatekomo Noodles:
• Sikebon Noodles me mish viçi, kërkon që ti lini në ujë të nxehtë për 3 minuta e më pas t’ia derdhim ujin për ta miksuar me salcën që shoqëron makaronat.
• Saikebon Noodles me pulë dhe perime, është edhe më i thjeshtë në përgatitje. Mjafton që se bashku me ujin e nxehtë të hidhni edhe bustinën shoqëruese që gjendet brenda paketimit.

Saikebon & Yatekomo Noodles, janë shumë të shijshme me vlera të ulta yndyrore, më pak kripë dhe mbi të gjitha shumë të lehta për t’u përgatitur. Saikebon nuk janë vetëm zgjidhja ideale për çdo ditë, por janë zgjedhje e shumë vip-ave, personazheve të medias dhe kulturës për një drekë plot aromë dhe shije.
Ju ftojmë ta provoni edhe ju këtë risi sjell ekskluzivisht nga Teuta Durrës kompania e njohur prej vitesh për tregtimin e markave premium dhe me inovative në treg.
Jemi të sigurt që do të bini në dashuri me kulinarinë aziatike!