Rudina Dembacaj tregon planet për fëmijën e dytë

Duke qenë se pas lajmit për ndarje nga ish-bashkëshorti, nuk vonoi shumë që Rudina të konfirmonte lidhjen me Frrokun, interesi i ndjekësve fokusohet më së shumti në dy ‘trekëndësha dashurie’: Aleksi, Rudina, Marku dhe Viktoria, Rudina, Marku. A do të bëhet vogëlushja Viki së shpejti me një motër ose vëlla? “Sigurisht që do i bëj. Por jo tani shpejt. Të rritet edhe pak Viki”, është përgjigjur Dembacaj për një nga pyetjet e drejtuara në Instagram.
9BEF323F-ACDD-45CE-9A8E-278D1F3B4F4A

Për sa i përket fotove me Aleksin që Rudina i mban ende në llogarinë e saj në Instagram, aktorja është shprehur: “[I mbaj] sepse janë kujtime, momente të bukura të jetës”.