Rrobabanjot e kësaj vere, shtatë trendet e verë 2019-të!

Vera po vjen dhe sigurisht, pushimet po ju presin! E pse jo edhe vizitat në pishina, ku me patjetër duhet të dukeni mirë. Këtë vit modelet e rroba banjove janë më të thjeshta, dhe edhepse ngjyra e neonit është tejet në modë, ndoshta s’është e duhura për ju. Rroba banjot me gjoks të lartë, janë edhe këtë vit në modë dhe duket sikur gratë po i adhurojnë ato, meqë ende po vazhdojnë të vishen. Shihni më poshtë 7-të trende të bikineve të cilat do i shihni në çdo plazh këtë vit!/Prive.al