Rrëfehet eskorta: Babushat që më mbulojnë me para e dhurata

Ka folur pa dorashka një 26-vjeçare nga Zelanda e Re dhe ka treguar dhuratat që merr nga ata që quhen “babusha”. Brooke West thotë se burrat e pasur dhe të moshuar i njeh në punën e saj si striptiste, por nënvizon se nuk ka asgjë seksuale mes saj dhe atyre .

“Nuk bëhet fjalë për seks, thjesht për shoqëri. Të shkosh në shkëmbim të parave me meshkujt është prostitucion. Ata duan shoqëri, por ka rrezik që të bëhen edhe shumë posesivë ndaj teje. Duhet të dish ta menaxhosh situatën. Nëse unë nuk ndihem mirë me ndonjërin prej tyre, e heq nga lista e “babushave”.

Kur janë të mirë, të ndihmojnë që të arrish shumë gjëra”, tregon Brooke, sipas Syri.net. 26-vjeçarja thotë se “babushat” i paguajnë pushimet, i blejnë parfume, këpucë e shumë dhurata të tjera, pa kërkuar seks në këmbim. Sigurisht, ka nga ata që thjesht i japin para të thata të thata në dorë.