Roza Lati ekspozon gjoksin e vogël në mënyrë të detajuar

Para pak ditësh prezantuesja Roza Lati ndau me ndjekësit e saj në Instagram, lajmin se do t’i nënshtrohej një operacioni plastik për të rimodeluar hundën. Operacioni përfundoi me sukses dhe Roza është duke u rikuperuar. Por në këto ditë të nxehtë ka menduar të provokojë me disa foto plazhi, në të cilat fokusin e ka vendosur tek gjoksi i vogël. Duke ja lënë fotos të flasë vetë për linjat e saj, jo pa qëllim ka pozuar shumë pranë aparatit në mënyrë që t’i lejojë ndjekësit ta shohin gjoksin në mënyrë të detajuar.