Rovena Stefa vjen nga orienti, femra dhe eros në projektin e ri

Pas një kohe të gjatë pa projekte të reja, Rovena Stefa është rikthyer sot me këngën e titulluar “Jeta Jeta”. Kënga e realizuar nga vetë ajo është e shoqëruar me një videoklip interesant frymëzuar nga orienti, i cili e shfaq këngëtaren shumë seksi tek përcjell eros e rrethuar nga femrat. Orkestrimin e kësaj kënge e ka bërë Edlir Begolli, ndërkohë që s’dihet sa kohë ka punuar Rovena për këtë projekt.