Romeo Veshaj bën për të qeshur banorët: Shkova pas një vajze për dy vjet dhe pastaj u ndava

Romeo Veshaj është një nga personazhet e Big Brother shumë të pëlqyer nga publiku.

Këtë tashmë e ka dëshmuar pasi është shpallur edhe i preferuar në kuadër të një televotimi që u bë gjatë spektaklit.

Ai ka krijuar debate e ka qenë shumë shpesh në qendër të vëmendjes, gjë që e ka bërë edhe më të fuqishëm në lojë.

I njëjti së fundmi ka treguar për një rast që ka të bëjë me jetën e tij private.

Gjatë bisedës me banorët, prezantuesi flet për një vajzë që i ishte fiksuar.

“Unë shkova pas një vajze për dy vjet dhe pastaj u ndava”, ka thënë Veshaj.

Konkurrentët më pas filluan të qeshnin duke treguar të gjithë histori të ngjashme. /Telegrafi/