Ritëm! Obobo flokët! Dëgjoni perlat e mamit të Gretës kur ajo xhiron klip

Edhe pse nuk është më 16 vjeçe, Greta Koçi e ka mamin gjithmonë pas, si nënë, asistente, regjisore, kuratore imazhi e gjithçka tjetër. Ajo ka postuar një sekuencë nga vieoja e fundit ku shkruan: “Dëgjoni perlat e mamit tim kur xhiroj”, teksa në sfond dëgjohen porositë e Afërditës, mamit të Gretës: “Ritëm, ritëm! Obobob flokët…Profil!”. Për të qeshur edhe ju, dëgjoni videon më poshtë:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRETA KOCI (@gretakoci1)

Këngëtarja e njohur prej disa kohësh jeton jashtë vendit, në Vjenë ku duket se ka gjetur dhe dashurinë e jetës së saj.

Edhe pse pak e tërhequr, duket se Greta nuk do ta lërë pas dore muzikën dhe projektet e reja.