Rikthehen pantallonat ushtarake, si t’i kombinoni në mëngjes dhe darkë!

Ok, mos u frikësoni, por pantallonat ushtarake janë rikthyer! Dhe nuk e kemi fjalën për stilin që e ka pasur boom-in në vitet ’90-ë dhe fillimin e viteve 2000, ku mbizotëronin veshjet punk. Po flasim për një prirje më moderne të këtyre pantallonave ushtarake me xhepa anash, që mund të vishen me shumë klas. “Givenchy” na vërtetoi se këto pantallona praktike mund të tregojnë edhe elegancë dhe gjithçka lidhet me mënyrën sesi i kombinojmë. Ne do t’ju ndihmojmë me disa ide sesi mund t’i kombinoni këto pantallona, përditë nga mëngjesi deri në darkë:

Pants-2

Për një natë jashtë
(me kanatiere staen me dantellë dhe taka)

Pants-3

Për në punë
(me këmishe dhe këpucë serioze)

Pants-4

Për të dielën në drekë
(me xhaketë xhins dhe çizme)

Pants-5

Për një dalje të shpejtë
(me pulovër dhe atlete)