Rihanna: Muzikën e përdor si ikje nga realiteti

Këngëtarja Rihanna së fundmi ka vendosur ndajë me publikun disa detaje mbi albumin e ri.

Këngëtarja foli me Associated Press gjatë Savage X Fenty Show Vol. 2 në fillim të kësaj jave dhe pohoi se është në përfundim të albumit.

Rihanna tregoi se në këtë album do të jenë shumë përgjigje të saj mbi mënyrën se si ajo e koncepton artin, jetën dhe muzikën.

“Çfarë ndjej personalisht? Çfarë dua të vë dhe si artist, si dua të luaj me artin tim? Si dua ta interpretoj atë? Si dua ta rimagjinoj atë? Sepse ka qenë kaq e strukturuar më parë.  Unë thjesht dua të argëtohem me muzikë. Gjithçka është kaq e vështirë. Bota në të cilën jetojmë është shumë. Është e tepërt çdo ditë dhe muzikën, po e përdor si ikje nga realiteti”, shtoi Rihanna.