Ricky Martin, i dashuri i Gianni Versaces?

Edhe pse Ricky Martin vite më parë ishte dashuria e çmendur e shumë vajzave, nuk vonoi shumë dhe ai rrëfeu se ishte homoseksual. Por së fundmi këngëtarin do e shohim si aktor, në një rol shumë ngacmues. Filmi serial në të cilin këngëtari është pjesë e kastit, do të ketë subjekt vrasjen e Gianni Versaces. Dhe për Martin është rezervuar një rol protagonist. Ai do të luajë rolin e të dashurit të këtij të Versaçes.