Reperi grek mbledh para për Shqipërinë

Boy ka hapur një faqe online ku mbledh para për të prekurit e tërmetit në Shqipëri.

Që prej ditës së martë, ai ka postuar mesazhe të shumta mbështetjeje dhe solidariteti në Instagram, duke i kërkuar fansave që të kontribuojnë financiarisht.

“Shqipëria po përjeton kohë të vështira dhe ne duhet të bëhemi bashkë që të ndihmojmë këta njerëz në nevojë. Në bio gjeni linkun ku mund të dhuroni dhe ndihmoni të gjithë personat që kanë nevojë për ndihmë”, shkruajti reperi. Postimin e tij e mbylli duke bërë një hashtag ku thoshte se “Greqia shqetësohet për Shqipërinë”.