Reis Çiço para 20 vitesh, pamja e spikerit të lajmeve dje dhe sot

Një foto e spikerit të lajmeve në “Tv Klan”, Reis Çiço 20 vite më parë tregon pamjen e tij të asaj kohe. Me flokët e zeza dhe më pak kilogramë dukej Çiço në këtë foto të shkrepur në Radio “Kontakt” në Tiranë, në janar të vitit 1998. I ftuar për një intervistë radiofonike, mund të themi se dy dekada nuk e kanë ndryshuar shumë Reis Çiçon, të cilin tashmë e shohim mbrëmjeve në ekran në edicionet informative të lajmeve./Story.al/