Qeni i Hamilton një yll i spektaklit të kafshëve, fiton 700 Euro në ditë

Është i racës bulldog dhe quhet Roscoe. bëhet fjalë për qenin e kampionit të botës në Formula 1, Leëis hamilton që është shbndërruar në një yll të spektaklit të kafshëve. Në fakt Roscoe është pjesë e një agjencie marketingu për kafshët duke u bërë shpesh protagonist në fushatat publicitare nga të cilat rezulton se fiton 700 Euro në ditë. Vetë Leësis Hamilton e ka konfirmuar këtë përfitim financiar të mikut të tij nga sesionet e reklamave, ndërkohë që nuk rresht që publikuari imazhet e tij në rrjetin social Instagram, shkruan Top Channel. Por Hamilton ka edhe një tjetër qen si mikun e tij që quhet Coco. Britaniku ka arritur deri aty sa ka hapur një profil në Instagram për Roscoen dhe Cocon, madje u ka dhënë edhe mbiemrin e tij.