Puthje e përqafime para të gjithëve, Erik Fullani prezanton të dashurën

Erik Fullani nuk fshihet më. Ai ka shprehur hapur gjithë dashurinë për partneren e tij në ditën e lidhjes së saj. Eriku ka ndarë me të gjithë një video ku i uron ditëlindjen, dhe nuk i kursen puthjet dhe përqafimet. Ai është një nga të rinjtë më të komentuar për jetën e tij të shtrenjtë, makinat luksoze dhe udhëtimet e shpeshta sipas Express.. Gjithashtu ai ka qenë pjesë e grupit OTR, por kohët e fundit është distancuar.