Punonjësja e s*ksit letër kryeministrit grek: “Si ta mbaj distancën? Duhet të na jepni kompensim”

Anna Kouroupou është një punëtore seksi, e cila i ka dërguar një letër të hapur kryeministrit grek ku i flet mbi problemin që po hasin punëtoret e seksit për shkak të pandemisë.
Ajo ka thënë se ka 40 vite që punon në këtë biznes dhe është përgjegjëse për agjencinë e fuqizimit të punonjesve, “Umbrella Athina”.
Anna i ka bërë thirrje kryeministrit grek që të japi ndihma për prostitutat si për shtetasit e tjerë, duke theksuar se në Greqi prostitucioni është i ligjshëm.
Ajo ka thënë se brenda pak ditësh koleget e saj dhe ajo mund të rikthehen në punë sepse nuk kanë me çfarë të ushqehen.
“Kryeministër, jam shumë i zemëruar. Mitsotakis, unë jam i dëshpëruar. Për 40 vjet, po e përsëris, kam qenë i përzemërt në detyrimet e mia ndaj jush. Për te gjithë ju.
Nuk mund të punoj, ju nuk më lini dhe ju bëni mirë. Në këtë punë të veçantë, në mënyrë të veçantë ju e dini, që masa e distancës bie menjëherë! Por unë nuk kam të drejtë për një euro të vetme, si ndihmë, kompensim?
Jepni çfarëdo emri që dëshironi, edhe pse prostitucioni, siç shprehet ligji, është i ligjshëm në vendin tonë dhe me truket tuaja për kaq shumë dekada është bërë i paligjshëm. Kryeministër, brenda pak ditësh do të jem e uritur”, shprehet ajo në këtë letër.