Propozim në sy të “të gjithëve”, Adriana Matoshi dhe futbollisti 21 vjeçar drejt altarit

Adriana Matoshi bëri publike vitin e kaluar lidhjen e saj me futbollistin 20 vite më të ri, Keith Groeneveld.

Dhe duket se gjërat mes çiftit po ecin në drejtimin e duhur dhe me ritme të shpejta.Aktoren kosovare dhe futbollistin 21 vjeçar do e shohim shumë shpejt drejt altarit.

Keith i ka bërë 41 vjeçares një propozim për martesë në sy të “të gjithëve”.