Princesha Charlotte në ditën e parë të shkollës, të gjithë të çmendur pas palltos së vogëlushes

Charlote-2

Viti i Ri 2018 ka nisur bukur për Princeshën Charlotte. “Zonjusha” e Familjes Mbretërore ka nisur dje ditën e parë të shkollës. Edhe pse shumë e vogël, rregullorja strikte e Pallatit Mbretëror është njësoj për të gjithë pjesëtarët e saj. Pamja e vogëlushes të hënën mrekulloi publikun. Princesha Charlotte u shfaq me një pallto në ngjyrë vishnje, shall dhe çantë shpine rozë. Faqja zyrtare e Kensington Palace ka publikuar dy foto të Charlotte, duke njoftuar edhe nisjen e shkollës për Princeshën e vogël.