Prifti që “vdiq dhe vizitoi Ferrin” thotë se atje pa demonë që këndonin këngët e Rihanna-s

Një prift, i cili pretendon se shpirti i tij e vizitoi vetë Ferrin për një kohë të shkurtër pasi pësoi një atak në zemër, tha se kur ishte atje, ai pa demonët që përdornin muzikën e Rihanna-s për të torturuar shpirtrat.

Në vitin 2016, një prift i Miçiganit pësoi një atak në zemër dhe thotë se vdiq përkohësisht, gjatë së cilës kohë shpirti i tij shkoi në qendër të Tokës dhe i dha atij një pamje të ferrit.

Ata që kanë përvoja afër vdekjes dhe besojnë se e panë jetën e përtejme në të gjithë lavdinë e saj, shpesh kthehen në tokën e të gjallëve me një këndvështrim krejtësisht të ndryshëm.

Ata thonë se afrimi kaq afër vdekjes solli jetën e tyre në fokus, por një burrë që beson se pa anën tjetër, pretendon se në vend të kësaj ai pa një paraqitje të shkurtër të ferrit dhe ishte dëshmitar i demonëve që mundonin njerëzit me muzikë.

Duke folur për TikTok, Gerald Johnson shpjegoi se pasi pa vetë ferrin, gjë të cilën ‘nuk do t’ia dëshironte armikut më të keq’ dhe përshkroi saktësisht atë që ai pa atje.

“Shpirti im u largua nga trupi im fizik dhe mendova se po shkoja lart, sepse mendoja se kisha bërë shumë të mira në këtë jetë dhe kam ndihmuar kaq shumë njerëz dhe në thelb kam marrë vendime që ishin vendime të perëndishme. Në dallim nga ngjitja, unë zbrita. Kishte një seksion në ferr ku luante muzikë dhe ishte e njëjta muzikë që dëgjoni në Tokë, por në krahasim me argëtuesit që e këndonin, demonët po e këndonin. Ishin disa nga të njëjtat tekste që dëgjojmë këtu, e dija që në Tokë shumë nga tekstet, muzika dhe këngët janë të frymëzuara nga demonët. Çdo tekst i çdo kënge është aty për t’ju torturuar për faktin se nuk e adhuronit Zotin përmes muzikës kur ishit në Tokë.”