Priftëresha e kthyer në striptiste: Kam lindur për t’u zhveshur (Intervista+Foto)

E rritur në një familje amerikane ushtarakësh, jeta e mëparshme e Nikole Mitchell ishte rigoroze, fetare dhe jo rastesisht ajo u regjistrua në universitetin e Cedarville, në Ohio të SHBA për Studime Biblike.

36 vjeçarja Nikole, tashmë nënë e tre fëmijëve thotë se aty u bë më shumë fetare.

Por pas martesës dhe lindjes së tre fëmijëve, Nikole thotë se nisi të kuptonte se ishte biseksuale.

“Nisa të kisha për të dashur Jezusin,” thotë ajo në një intervistë me revistën Fabulous. “U bëra thellësisht e fokusuar të Zoti.”

“Nuk takohesha me meshkuj. Kisha shkuar më parë me djem në shkollë, ishte e tmerrshme, nuk dinim çfarë bënim, prandaj vendosa të mos dilja më me djem në universitet.”

Nikole thotë se ende ka katalogun e parë të fotografive. “Një javë më vonë nisa të bëj foto nudo dhe kuptova se me këtë mund të fitoja para.

“Për gjashtë vjet nga 2001 deri në 2007 nuk bëra seks dhe as nuk putha askënd. Jezusi ishte i dashuri im”, thotë Nicole duke qeshur.

Nëna e tre fëmijëve Nikole Mitchell, thotë se gjithmonë ka dashur të bëhej kërcimtare erotike

Burrat i kërkonin të dilnin me të dhe disa i propozonin për martesë, por Nikole thoshte jo. “Nuk doja të dilja me meshkuj pasi më kishin thënë se seksi jashtë martesës është i gabuar”.

Por pas martesës dhe lindjes së tre fëmijëve, Nikole thotë se nisi të zbulonte elementë të munguar në mësimet e saj fetare, dhe gjithashtu të kuptonte se ishte biseksuale.

Por ishte rritur në një familje kristiane që kishte zbehur ëndrrat e saj të famës.

“Unë jam me origjinë nga racë e përzier dhe kisha shtrënguar dëshirat e mia seksuale për shumë gjatë. Kur isha pastore tentoja të përfshija njerëzit biseksualë në meshat e mia por nuk më lejonin.”

Ish-pastorja ka hequr dorë tashmë nga kisha dhe është bërë striptiste me mijëra fansa

Më në fund ajo thotë se në vitin 2017 durimit i erdhi fundi. “Ndehesha e demoralizuar dhe nisa të besoj se kisha nuk ishte vendi i duhur për mua. U largova dhe nuk e ktheva më kokën prapa”.

“Gjithmonë besoja se gratë nuk mund të kërkonin seks apo të kërkonin që meshkujt t’i kënaqin. Por pasi kisha hequr dorë nga kisha, porosita një sesion fotografie dhe u ndjeva shumë seksi teksa më fotografonin. Ishte e mrekullueshme”.

Ajo gjithashtu ka deklaruar se është biseksuale

Nikole thotë se ende ka katalogun e parë të fotografive. “Një javë më vonë nisa të bëj foto nudo dhe kuptova se me këtë mund të fitoja para.
“Sinqerisht besoj se ka lindur për të zhveshur rrobat .. është si thirrja ime hyjnore. Më pëlqen shumë”.

Nikole u martua dhe u bë pastore

Vitin e kaluar ajo thotë se u nda miqësisht nga burri i saj John, çka nuk aprovohet nga disa prej të njohurve të tyre.

Por u divorcua nga burri dhe u vendos në Los Angeles ku thotë se është “më e lumtur se kurrë”.

Megjithatë Nicole thotë: “Fitoj shumë para dhe po bëj atë që dëshiroj, dhe akoma besoj te Zoti”.

Top Channel