Prezantuesi i njohur, kundër Will Smith pas incidentit në Oscars

Prezantuesi i njohur Steve Harvey ka folur së fundmi për incidentin në ‘Oscars’ midis Will Smith dhe Chris Rock.

Gjatë fjalimit të tij në Universitetin Shtetëror të Xhorxhias, Harvey,e quajti veprimin e aktorit “King Richard” një “lëvizje prej të fortit.” dhe tha se ai “ka humbur shumë respekt për të”.

Autori “Act Like a Lady, Think Like a Man” më pas vuri në dukje se si besimi i tij do ta kishte ndihmuar nëse do të ishte në një situatë të ngjashme.

“Unë jam i krishterë, por jam vërtet i pazhvilluar. Unë nuk kam krishterim të nivelit të lartë. Në një shkallë nga 1 deri në 10, unë jam si një 2. Ky është niveli i krishterimit mbi të cilin mund të punoj,” u shpreh moderatori.

Ai shtoi, “Ti i jep një shuplakë [peshkopit të megakishës me bazë në Dallas] T.D. Jakes, ai do të kthejë faqen tjetër. Më gjuajte? Nëse ulesh në vendin tënd, Jada do të duhej të largohej nga situata. Ky është lloji i të krishterëve që jam unë.”

Smith shkaktoi një zhurmë kur goditi prezantuesin Chris Rock në skenë më 27 mars, pasi komediani bëri një shaka për gruan e tij, Jada Pinkett Smith.

Si pasojë e incidentit, Will u ndalua nga Oscars për 10 vjet. Megjithatë, ai ishte në gjendje të mbante trofeun e aktorit më të mirë që shënoi për “King Richard” po atë natë. “Unë pranoj dhe respektoj vendimin e akademisë,” deklaroi ai në një deklaratë muajin e kaluar./Lapsi.al