Prej shumë vitesh në Amerikë, ja si duket sot aktorja e njohur Pavlina Mani (Foto)

Ajo është artiste e madhee cila prej shumë vitesh ka bërë për vete publikun shqiptar. Aktorja e qindra roleve, Pavlina Mani ka shumë kohë që i ka munguar Shqëipërisë sepse jeton me famijen e saj në Amerikë.

Pavlina-Mani-3

Kryeredaktori i gazetës shqiptare në SHBA, Dalip Grecka është mirëpritur në shtëpinë e Pavlinës dhe Pirros në Amerikë dhe më pas ka publikuar foto me çiftin Mani.

Pavlina-Mani-4

Nga foto, dallohet sigurisht ndryshimi i madh që ka pësuar aktorja ndër vite. Gjithsesi, buzëqeshja nuk i ka ndryshuar.

Pavlina-Mani-2

Pavlina-Mani-1