Po Bruno i “Përputhen” ç’bën me Kidën?

Bruno Shemsho është njëri nga djemt më të pëlqyer brénda në këtë sezon të “Për’puthen”.

Konkurrenti është nga djemt që ka zhvilluar më së shùmti takime që nga java e parë.

Djaloshi nga Delvina është goxha àktiv në rrjéte sociale ku ndjékësve të shumtë tashmë u sérvon ímazhe të ndryshme.

Së fùndmi ai ka hàbitur me një fotografi krah Kidës.

Konkurrenti dhe këngëtarja e njohur duken mjàft të àfërt me njëri-tjetrin dhe nuk dihet me ç’rast janë takuar apo cili është ràporti i tyre.

Bruno edhe më parë kishte pròvuar ekranin si pjesë e videoklipeve dhe emisioneve por natyrisht fama që mori tani i ka tejkàluar të gjitha.