Pipero: Kemi kaluar gjysmën e së keqes, në fund të prillit do kemi…

Doktori i njohur Pëllumb Pipero tha në emisionin “Open” se tashmë ka kaluar gjysma e parë e së keqes.

“Situata në Spitalin Infektiv paraqitet komplekse. Ka nga ato pacientë që kanë problematikat e qëndrueshme, por besoj se tashmë ka kaluar gjysma e të keqes së parë.

A duhen lehtësuar masat? Besoj se masat tani duhet lehtësuar pak, por ky vendim i takon qeverisë. Por besoj se fundi i prillit, fillimi i majit do na gjejë me ndonjë rast sporadik infektimi ose me 0 raste të reja infektimi. Prandaj duhet dhe pak durim” – tha Pipero. ©LAPSI.al