Përçarje tjetër mes “BabaStars”, reperi Skivi largohet nga grupi

Reperi i njohur Skivi është larguar nga labeli i njohur ‘BabaStars’. Lajmin e ka bërë të ditur ‘lajme.net’, ndërkohë që mësohet se prej një viti reperi nuk është më pjesë e këtij labeli.
Kjo vërtetohet edhe me faktin që dy këngët e fundit të tij nuk janë publikuar në kanalin e grupit por në atë të Skivit.
Kjo nuk është hera e parë që ky grup ka probleme. Në vitin 2017 edhe reperi Albert Krasniqi u largua duke e quajtur ‘BabaStars’ si monopol dhe se reperat nuk promovohen siç duhet, sipas Who.