Për Fifin, Sheila Haxhiraj është këngëtarja e mirë që s’ka ecur kurrë/ Plas debati

Edhe pse ka pak ditë që ka stàrtuar reality show “Big Brother VIP” nuk kanë mùnguar përplàsjet, debàtet, diskùtimet e madje afrímitetet e para.

Debàti i shkàktuar së fùndmi ka qenë mes dy këngëtareve: Fifit dhe Sheilës dhe temàtika e suksesit persònal ka sjellë një përplàsje mes tyre.

Duke përmendur mùndësitë e secilit prej konkurentëve për të pasur sukses, Fifi gjatë diskùtimit i është drejtuar Sheilës, duke i thënë se ajo është artiste shumë e mirë, por që sipas saj nuk ka ecur kurrë.

Këto fjalë nuk janë prítur mirë nga Sheila, e cila ka thënë se kjo gjë nuk ka ndodhur për fajin e saj, por për atë të njerzëve me të cilët ka punuar.

“Kam dy vjet që kam punuar për këtë dhe do nxjérr një album të tërë, atëherë hajde flasim.

Ti nuk e di sesi mund të më ecë mua zemra ime.

Nuk kam ecur sepse s’kam punuar me njerëzit e duhur” tha Sheila, duke iu dréjtuar Fifit.