Pavlina Mani, si duket sot aktorja që jeton prej 16 vitesh në SHBA

Trajtonte ngjarjet e fenomeneve të viteve ’90-të në një mënyrë të tillë sa edhe sot mbahen mend. Seriali “Njerëz dhe Fate” do të ishte një nga serialet më të suksesshëm në Shqipëri, me një kast të mrekullueshëm aktorësh. Një prej këtyre aktoreve mbetet edhe personazhi i Dritës, gruaja e shtëpisë së familjes Guri, emri i të cilës është Pavlina Mani. Menjëherë pas kësaj telenovele, madje pa mbaruar akoma xhirimet, aktorja u largua me familjen e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku jeton dhe sot prej 16 vitesh, shkruan OJQ. Për më shumë shihni galerinë e fotove.