Pasi i gjeti zëvendësuesin Dj Geek e hodhi një thumb për Dafinën…

Dafina Zeqiri dhe Dj Geek s’kanë mundur dot të jenë shokë pas ndarjes. Dafina dhe stafi i saj e zëvendësuan Dj Geek me një Dj tjetër dhe lajmi u bë i ditur në faqen zyrtare të labelit të Dafinës.Por edhe Dj Geek s’ka ndejtur urtë. Në postimin e tij të fundit Dj Geek në InstaStory ai shpërndarë fabulën e famshme të sorrës.

“Ndaloni të humbni kohën me sorra! I merrni ato në lartësitë tuaja dhe ato do të zhduken. Kur doni të hiqni “qafe” sorrat, ngrini nivelin e synimeve… Mos harroni, sorra mbetet prapë sorrë!”– shkruhet ndër të tjera në postimin e Dj Geek.

IMG 6981