Pas ndarjes nga Bruno, martohet Ana e Përputhen?

Ana dhe Bruno dolën çift nga Përputhen vitin e kaluar, ndonse dhanë edhe intervista së bashku duket se ndarja erdhi.

Ndonse secili herë pas here hidhnin kunja për njëri tjetrin, duket se tashmë kanë krijuar jetën e vet. Ana ka publikuar pak më parë foto e bërë nuse, ku përbri shkruan; cfarë nuse!

Mos ndoshta Ana po martohet? Ose rikujtojmë që ajo është grimiere, e me shumë mundësi thjesht ka eksperimentuar me këtë look.

Kryefjala.com