Parkoi para Teatrit, Gaz Pajës i lënë një shënim thumbues tek makina

Duket se nuk u ka pëlqyer disa aktorëve mënyra se si kolegu i tyre Gaz Paja kishte parkuar makinën përpara Teatarin Kombëtar, aty ku ata mblidhen për të protestuar kundër shembjes së godinës. Paja është njëri prej atyre që ka dalë publikisht në krah të qeverisë dhe të shembjes së godinës.

Gaz-Paja-2

Për këtë shkak artistët i kanë vënë një shënim në xhamin e makinës pasi e kanë gjetur të pavend mënyrën si ai kishte lënë makinën. “Gaz Paja na kishte bërë një provokim sot duke parkuar makinën e tij, aspak modeste, në Sheshin e Teatrit. Ne i lamë një shënim te xhami” shkruan Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit në Facebook, ku citon edhe shënimin mbi xham: “Këtu protestohet, nuk parkohet”./Lapsi.al

https://www.facebook.com/mbroteatrin/photos/a.234554387103928/416064212286277/?type=3&theater