Parashikoi Realitetin Virtual për 2022. Ja Çfarë Tjetër na Pret Sipas Baba Vangës

Një nga parashikimet e Baba Vanga-s për vitin 2022 sapo u përmbush dhe shpresohet që të jetë i fundit. Gruaja mistike e ndjerë bullgare ishte e njohur për aftësinë e saj të çuditshme për të parashikuar ngjarjet e ardhshme. Kur ajo ndërroi jetë në 1996-ën, la parashikime për çdo vit, deri në vitin 5079. Për vitin 2022 ajo parashikoi një realitetit virtual i cili nuk duket se është edhe aq larg me “Metën” e FB.

Një tjetër pand3mi, këtë herë e zbuluar në Siberi, e shkaktuar nga një vìrus i ngrirë që do të çlirohet nga ndryshimet klimatike. Një parashikim se shumë qytete do të përballen me mungesë uji që do të rezultojë në pasoja politike pasi të përdoren zgjidhje alternative. (të premten e 12 gushtit, në Britaninë e Madhe u shpall zyrtarisht thatësirë).

Pushtimi i Tokës nga alienët me ardhjen e një asteroidi. Urìa në Indi për shkak të një rënie të temperaturave që do të rezultojë në vërshimin e karkalecave mbi të mbjellat. Më shumë tërm3te dhe cunami me “periudha intensive përmbytjedh” në Australi dhe pjesë të Azisë.

Megjithëse Vanga ndërroi jetë 25 vjet më parë, shumë njerëz ende besojnë se parashikimet e saj kanë njëfarë të vërtete për to. Çfarë tjetër parashikoi Baba Vanga për të ardhmen?

Uria globale do të zhduket midis 2025 dhe 2028. Kina do të kalojë SHBA-në si superfuqi. Akullnajat polare do të shkrihen nga viti 2033 deri në vitin 2045 dhe nivelet e oqeaneve do të rriten rreth kësaj kohe. Mjekët do të mund të kurojnë çdo sëmundje me teknologjinë e klonimit. Rreth vitit 2072, një shoqëri komuniste pa klasa do të lulëzojë në mbrojtje të natyrës.

Një koloni në Mars do t’i mundësojë planetit të bëhet një fuqi bër!thamøre dhe të kërkojë pavarësi nga Toka nga viti 2170 në 2256. Universi do të përfundojë në 5079.