Parajsa në tokë/ Foto brenda shtëpisë shumëngjyrëshe dhe luksoze të Bill dhe Hillary Clinton

Bill dhe Hillary Clinton jetojnë në vilën e tyre luksoze e cila ndodhet në Beltwaw, Washington, të cilën e kanë quajtur “Whitehaven”, Parajsa e Bardhë.

Çifti i njohur ish-presidencial të cilët u larguan nga Shtëpia e Bardhë 20 vite më parë, kanë hapur dyert e ambjenteve të vilës së tyre e cila ndodhet në Beltwaw, Washington, të cilën e kanë quajtur “Whitehaven”, Parajsa e Bardhë.

“Ishte një reagim emocional. Unë kisha ngjitur në katin e tretë dhe shikoja pemët, në pjesën e pasme të ambasadës britanike dhe thjesht u ndjeva sikur isha në Londër ose New Yorkun e kohës së vjetër. Kopshtet ishin më të mahnitshmet që kisha parë kudo në turneun tim”- është shprehur Hilary për shtëpinë e saj.

(s.s)/dosja.al