Pandemia s’ndalon dot seksin/ Çifti nga Anglia nuk pyet për koronavirus, kapen në mes të parkut duke kryer marrëdhënie

Në Plymouth të Anglisë, një çift nuk ka pritur që të shkojë deri në shtëpi dhe ka bërë seks në mes të rrugës.
Edhe pse pandemia e Covid-19 ka izoluar të gjithë njerëzit brenda shtëpive, disa të tjerë kanë vendosur të përfitojnë nga rrugët e boshatisura.  Në Plymouth të Anglisë, një çift nuk ka pritur që të shkojë deri në shtëpi dhe ka bërë seks në mes të rrugës.

Siç shkruan DailyMail, një çifti i papërmbajtur, ishte filmuar nga qytetarët në parkun e qytetit duke kryer marrëdhënie në zonën e fëmijëve.

Dalja në park është aktualisht e ndaluar në Britaninë e Madhe, për shkak të koronavirusit, por duket se ky çift se ka pasur problem.

(A.K.Dosja.al)