Operacione palstike që t’i pëlqesh burrit dhe dashnorit, Albërije Hadërgjonaj flet për ndërhyrjen në…

Ajo është ndër këngëtaret e pakta që e ka pranuar se në fizikun e saj, ka kryer ndërhyrje estetike. Albërie Hadërgjonaj, e pranon se bën botox herë pas here dhe se i ka mbushur buzët, ndërsa në publikimet e fundit në Instagram, ajo thotë se ka shkuar te një kirurg, për të ndërhyrë në rrathët e zi poshtë syve, shkruan Prive. Këngëtarja tregon hap pas hapi se cilat ndërhyrje do i kryejë e madje ka edhe një porosi: “Kujdesuni për veten, për burrat e për dashnorët tuaj. Secila duhet të duket bukur”, ka thënë këngëtarja.