ONE HomeNet, shërbimi më i ri që mundëson internet super të shpejtë, kudo

Kush nuk do e dëshironte internetin shtëpi ishte shumë ishpejtë dhe aktivizohej menjëherë, vetëm me një buton. Pa teknikë dhe pa kabuj. Si me magji.

ONE Telecommunications, e sjell këtë realitet për ju! Premtuam përmirësojmë jetën tuaj dhe HomeNet është një prejpremtimeve mbajtura. Bëhet fjalë për një pajisje fantastike, e cila mundëson internet super shpejtë, çast, kudo.

HomeNet përmbush kërkesat e gjithë familjes, pasi instalohetfare thjesht, nuk ka kabuj dhe mundëson internet pandërprerëkudo ku ti je. Gjithashtu, lejon ndash gjithçka me miqtë, shohësh serialin e preferuar, apo dëgjosh këngën ështëfiksuar për momentin me një shpejtësi prej 150 Mbps, çdocep shtëpisë dhe Shqipërisë. Praktikisht, ti mund jesh Tiranë ose Theth, çastet e bukura mund t’i postoshmenjëherë, me njëjtën shpejtësi rekord.

Nëse dëshiron rrjeti ONE 4G+ i evoluar shoqërojë çdo aventurë, mund themi me bindje plotë se HomeNetështë pajisja të nevojitet. Mund ta marrësh me vete mal, çdo udhëtim me miqtë, apo lundrosh deri sa Netflix dërgojë njoftimin Faleminderit ke parë çdo serial. Je ipreferuari ynë!”.

HomeNet ofrohet si një shërbim i mëvetësishëm, por për shumë benefite, mund bëhesh një abonent i zgjuar, ta kombinosh me planet ONE UNLIMITED dhe ta përfitosh me çmim promocional.

Teknologjia nuk ka pse jetë e vështirë! Me ONE, ajo merrtrajtat e HomeNet, pa kabuj dhe me super shpejtësi.